Організація робочого місця тістороба, дотримання безпечних умов праці

Додано: 14 вересня 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 51 раз
7 запитань
Запитання 1

Робоче місце тістороба - це:

варіанти відповідей

закріплена за окремим працівником просторова зона,оснащена засобами праці,необхідними для виконання певної роботи

місце для приготування різних видів страв

Запитання 2

Сучасний тістороб повинен вміти:

варіанти відповідей

керувати виробничим обладнанням,замішувати опару та тісто

визначати готовність опари та тіста,розробляти і формувати різні види булочних виробів

слідкувати за роботою колег по цеху

Запитання 3

Тістороб повинен знати:

варіанти відповідей

рецептуру і технологію приготування хліба та булочних виробів

будову та принцип дії технологічного обладнання

як здавати залишки готової продукції в експедицію заводу

Запитання 4

Заміс тіста,це:

варіанти відповідей

дозрівання,внаслідок чого тісто набуває певної еластичності

отримання однорідної маси з певною структурою та фізичними властивостями з борошна,рідини, розрихлювача , солі та інших компонентів

Запитання 5

Готовність дріжджового тіста визначають за:

варіанти відповідей

висотою підйому ,пружністю ,терміном бродіння,кислотністю

температурою,пористістю,смаком

Запитання 6

Тістороб повинен:

варіанти відповідей

виконувати правила внутрішнього трудового розпорядку

користуватись спецодягом та засобами індивідуального захисту

працювати тільки на справному обладнанні

не прибирати робоче місце до закінчення зміни

Запитання 7

Щоб запобігти травмуванню і виникненню травмо - небезпечних ситуацій,треба дотримуватись таких вимог:

варіанти відповідей

не залишати працююче устаткування без нагляду

не працювати на устаткуванні зі знятими або несправними захисними засобами

проводити зачистку частин обладнання під час руху

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест