Підготовка борошна до виробництва

Додано: 21 вересня 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 221 раз
11 запитань
Запитання 1

Борошно-

варіанти відповідей

продукт, який одержують з подрібнених у порошок зерен різних культур

Порошкоподібний продукт, що отримується шляхом використання тістомісильних машин

один з найбільш важливих компонентів у випічці

Запитання 2

Борошно класифікують за:

варіанти відповідей

видом, типом, сортом

періодом дозрівання, температурою зберігання

способами помелу, продуктивністю

Запитання 3

Вид борошна визначається:

варіанти відповідей

видом зерна, з якого виготовлене борошно

способом помелу зерна

Запитання 4

Типи борошна:

варіанти відповідей

хлібопекарське, макаронне, кондитерське

пшеничне та житнє

цільнозернове, рисове, вівсяне

Запитання 5

Сорти хлібопекарського борошна:

варіанти відповідей

вищий, перший, другий, оббивний

перший, другий, третій

вищий, оббивний

Запитання 6

Сорти житнього борошна:

варіанти відповідей

сіяне, оббивне, обдирне

перший, другий, оббивний

вищий,перший,другий

Запитання 7

Тритикале - це:

варіанти відповідей

сорт пшеничного борошна

сорт житнього борошна

сорт борошна, що містить властивості пшениці та жита

Запитання 8

Сила борошна -

варіанти відповідей

здатність утворювати тісто з певними структурно-механічними властивостями

можливість створювати тісто певної густини

Запитання 9

Підготовка борошна до виробництва передбачає:

варіанти відповідей

Змішування окремих партій з різними властивостями

відокремлення сторонніх домішок

підігрівання до потрібної температури

Запитання 10

Підготовка свіжозмеленого борошна полягає в:

варіанти відповідей

правильному зберіганні

дозріванні

просіюванні

Запитання 11

При тривалому зберіганні перекачування борошна між силосами роблять для:

варіанти відповідей

запобігання злежування і самозігрівання

очистки силосів

звільнення силосів для наступної партії борошна

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест