Яку з перерахованих функцій не виконують заклади ресторанного господарства
За типом підприємства харчування бувають
До доготівельних цехів відносять
До заготівельних цехів відносять
У якому цеху підприємствах середньої потужності виготовляють м’ясні напівфабрикатів?
В якому цеху одночасно проводять обробку м’яса та риби?
При організації робочого місця кухаря ніж кладуть
В якому цеху проводять обробку риби?
Гарячий цех поділяють на:
Супове відділення має такі стадії:
Ближче до закусочної тарілки кладуть
Яку кількість виделок кладуть біля стопки тарілок на фуршетний стіл?
Які з перерахованих підприємств не поділяються на класи?
Бари – це підприємства, які обслуговують відвідувачів:
Приміщення для обробки овочів повинно бути зв`язано з:
До заготівельних цехів відносять:
Згідно з трудовим законодавством, робочий тиждень складає
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома