Вкажіть метод обслуговування відвідувачів у закладах ресторанного господарства:
Як поділяють форму ослуговування офіціантами в залежності від кількості виконаних ними операцій?
Як поділяють форму роботи офіціантів за способом розрахунку?
На якому фуршеті не подають алкогольних напоїв?
Слово "фуршет" означає -
Вкажіть вид фуршету , де подають лікери, коктейлі, шампанське, десертні вина. солодкі страви, десерти, кондитерські вироби, солодкі холодні та гарячі напої:
На якому фуршеті використовують для сервірування столи висотою 1м?
На сільки частин ділять умовно стіл при сервіруванні бенкет-фуршету?
В яких закладах організовують шведський стіл?
Яка форма оплати шведського столу?
Попереднє сервірування може бути до....
Що розміщують зліва від закусочної тарілки?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома