Організація виробництва. 2 курс. ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ

Додано: 11 травня 2023
Предмет:
Тест виконано: 28 разів
12 запитань
Запитання 1

1. Яка температура подачі холодних страв та закусок?

варіанти відповідей

18-20

10-14

14-18

20-22

Запитання 2

2. Яка температура подачі гарячих закусок?

варіанти відповідей

75-90

60-80

65-75

40-60

Запитання 3

3. Які закуски подають першими?

варіанти відповідей

овочеві

м"ясні

рибні

грибні

Запитання 4

4. До якої температури підігрівають посуд перед подачею?

варіанти відповідей

40-50

30-40

20-30

45-65

Запитання 5

5. Яка температура подачі холодних супів?

варіанти відповідей

12-15

10-12

8-10

15-18

Запитання 6

6. Яка температура подачі гарячих супів з льєзоном?

варіанти відповідей

65

75

60

90

Запитання 7

7. Французький спосіб подачі - це спосіб....

варіанти відповідей

в обніс

у стіл

порційно

Запитання 8

8. Англійський спосіб подачі -

варіанти відповідей

в обніс

з приставного столика

у стіл

порційно

Запитання 9

9. Яку назву має спосіб подачі страв одразу на стіл?

варіанти відповідей

англійський

російський

французький

Запитання 10

10. Всі страви і закуски порціонують і подають у:

варіанти відповідей

столових приборах

 столовому посуді

кухонному посуді

Запитання 11

11. Десертна тарілка призначена для подачі:

варіанти відповідей

пиріжків, бутербродів, хліба

 солодких страв

 холодних страв

Запитання 12

12. Салат - коктейль подають у.....

варіанти відповідей

салатнику

фужері

овальній тарілці

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест