Організація виробництва Рибного цеху

Додано: 21 листопада
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Яке приміщення називається рибним цехом?

варіанти відповідей

Для обробки риби та виготовлення напівфабрикатів

Для зберігання риби

Для приготування страв з риби

Запитання 2

Який метод використовується для розморожування риби?

варіанти відповідей

Вакуумування

Сублімація

Дефростація

Запитання 3

Що таке патрання риби?

варіанти відповідей

Видалення луски

Видалення нутрощів

Заморожування

Запитання 4

Яка температура є оптимальною для зберігання замороженої риби?

варіанти відповідей

Від -5°C до -10°C

Від -18°C до -39°C

Від 0°C до +4°C

Запитання 5

Як називаються відходи, які використовують для бульйонів?


варіанти відповідей

Харчові

Органічні

Головні

Запитання 6

Які інструменти використовують для патрання риби?

варіанти відповідей

Ніж з "кухарської трійки"

Лопатка

Лускоочищувальний інструмент

Запитання 7

Що включає процес приготування рибних напівфабрикатів?

варіанти відповідей

Порціювання

Вакуумування

Глазурування

Запитання 8

Чому важливо дотримуватись температурного режиму під час зберігання охолодженої риби?

варіанти відповідей

Для продовження терміну придатності продукції

Для збереження вологи в м’ясі риби

Для запобігання розмноженню патогенних мікроорганізмів

Запитання 9

Яким чином забезпечується санітарний стан робочих місць у рибному цеху?

варіанти відповідей

Обмеженням кількості персоналу

Регулярним миттям поверхонь та обладнання

Використанням одноразового посуду

Запитання 10

Ви отримали партію риби, з якої 70% - заморожена, а 30% - охолоджена. Який план дій буде найбільш ефективним для обробки цієї партії?

варіанти відповідей

Обробляти заморожену рибу без розморожування, разом з охолодженною

Спочатку розморозити заморожену рибу, а потім обробляти всю партію разом

Охолоджену рибу обробити одразу, заморожену відправити на розморожування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест