В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?
Які страви випускає соусне відділення?
В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені?
Що з перехованого обладнання не використовується в рибному цеху?
Розморожування м’яса, яке надійшло замороженим в м’ясний цех проводиться
Страви з яєць готують
В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів?
У якому цеху готують і порціонують солодкі страви?
У якому цеху здійснюють первинну і теплову обробку продуктів для приготування солодких страв?
Друге робоче місце у холодному цеху організовують для
Вказати посуд для подачі холодних страв і закусок
Готові вареники, пельмені заморожують в камерах швидкого заморожування і зберігають при температурі
Вказати устаткування, яке використовують у борошняному цеху
Назвати основне обладнання соусного відділення
Технологічна система обробляння м’яса включає:
Обвалювання здійснюється на обробних дошках , маркованими буквами
Робоче місце розпилювальника кісток повинно бути обладнане
Розморожується птиця в дефростерах протягом
Вказати способи розморожування м’яса
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома