Організація виробництва та обслуговування

Додано: 21 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 103 рази
19 запитань
Запитання 1

В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?

варіанти відповідей

Холодному цеху

Гарячому цеху

М’ясо-рибному цеху

Рибному цеху

М’ясному цеху

Запитання 2

Які страви випускає соусне відділення?

варіанти відповідей

Другі страви, гарніри, соуси

Перші страви, десерт, холодні закуски

Другі страви, соуси, кондитерські вироби

Запитання 3

В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені?

варіанти відповідей

Кондитерському цеху

Борошняному цеху

Гарячому цеху

Запитання 4

Що з перехованого обладнання не використовується в рибному цеху?

варіанти відповідей

Електроплита

Виробничий стіл

Холодильна шафа

Запитання 5

Розморожування м’яса, яке надійшло замороженим в м’ясний цех проводиться

варіанти відповідей

Протягом 3-х днів у камерах-дефростерах

Протягом 3-х годин у камерах-дефростерах

Протягом 12 годин у холодній воді

Протягом 2-х днів у проточній воді

Запитання 6

Страви з яєць готують

варіанти відповідей

В холодному цеху

В м’ясному цеху

В гарячому цеху

Запитання 7

В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів?


варіанти відповідей

Холодному цеху

Соусному відділенні

Гарячому цеху

Суповому відділенні

Запитання 8

У якому цеху готують і порціонують солодкі страви?

варіанти відповідей

Холодному цеху

Гарячому цеху

Соусному відділенні 

Запитання 9

У якому цеху здійснюють первинну і теплову обробку продуктів для приготування солодких страв?

варіанти відповідей

Холодному цеху

Гарячому цеху

Соусному відділенні 

Суповому відділенні 

Запитання 10

Друге робоче місце у холодному цеху організовують для 

варіанти відповідей

Приготування страв гастрономічних м’ясних і рибних продуктів 

Порціонування і відпускання страв 

Нарізання сирих і варених овочів 

Запитання 11

Вказати посуд для подачі холодних страв і закусок

варіанти відповідей

Фарфорові блюда овальної форми і круглої форми

Лотки для оселедця

Кришталеві і фарфорові вази 

Ікорниці

Одно- і багатопорційні салатники

Розетки

Креманки

Запитання 12

Готові вареники, пельмені заморожують в камерах швидкого заморожування і зберігають при температурі 

варіанти відповідей

2…-50 С 

3... -60 С

1... -40 С

Запитання 13

Вказати устаткування, яке використовують у борошняному цеху

варіанти відповідей

Просіювач борошна

Тістомісильна машина

Електросковорода 

Жарочна шафа 

Фритюрниця

Кип’ятильник

Запитання 14

Назвати основне обладнання соусного відділення 

варіанти відповідей

Електрична або газова плита 

Пароконвекційна шафа

Марніт

Фритюрниця

Запитання 15

Технологічна система обробляння м’яса включає:

варіанти відповідей

Розморожування

Промивання

Обсушування

Обвалювання

Зачищання

Жилкування

Виробництво напівфабрикатів

Запитання 16

Обвалювання здійснюється на обробних дошках , маркованими буквами 

варіанти відповідей

"МС"

"РС"

"ВМ"

"СО"

Запитання 17

Робоче місце розпилювальника кісток повинно бути обладнане 

варіанти відповідей

Дисковою електропилкою

Контейнерами для кісток 

Товарними вагами 

Стелажами 

Мийними ваннами 

Холодильною камерою 

Запитання 18

Розморожується птиця в дефростерах протягом 

варіанти відповідей

10 – 12 год.

18 – 20 год.

24 год.

10 - 14 год.

Запитання 19

Вказати способи розморожування м’яса 

варіанти відповідей

На повітрі 

Спеціальні камери-дефростери

У воді 

У розчинні кухонної солі 

Комбінований

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест