Організація виробництва та обслуговування

Додано: 17 грудня 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 174 рази
7 запитань
Запитання 1

В якому цеху проводять обробку м'яса та риби?

варіанти відповідей

холодний

гарячий

м'ясо-рибний

Запитання 2

Які страви випускає соусне відділення?

варіанти відповідей

другі страви, гарніри, соуси

перші страви, десерти

кондитерські вироби, соуси

Запитання 3

Яке з перерахованого обладнання не використовується в рибному цеху?

варіанти відповідей

електроплити

виробничий стіл

холодильна шафа

Запитання 4

Які з перерахованих приміщень закладів ресторанного господарства відносяться до підсобних?

варіанти відповідей

торговельна зала

мийна столового посуду

аванзал

вестибюль

Запитання 5

Якої ємності використовують мірні ложки для порціонування перших страв?

варіанти відповідей

50 г, 75 г, 100г

150 г, 200г

10 г, 20 г, 30г

Запитання 6

Чим характеризуються сучасні меблі в закладах ресторанного господарства?

варіанти відповідей

якістю, гігієнічністю, стійкістю, естетичністю, зручністю

озлобленістю

зручністю

Запитання 7

З чого починається приймання товару?

варіанти відповідей

перевірка якості

перевірка супровідних документів

перевірка кількості товару

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест