Організаційно-правова форма господарювання – це …
Як називається підприємство, яке є власністю однієї особи, яка несе повну відповідальність як за ведення бізнесу, так і за наслідки, пов’язані з цією діяльністю?
Як називаються добровільні об’єднання громадян з метою спільного ведення господарської або іншої діяльності?
На чому засновано індивідуальне підприємство?
На чому засновано сімейне підприємство?
На чому засновано приватне підприємство?
На чому засновано колективне підприємство?
Мале підприємство – це підприємство, у якому число працівників не перевищує …
Дайте визначення поняття «акціонерне товариство»:
Органами управління акціонерного товариства є:
Виконавчим органом акціонерного товариства, який здійснює керівництво його повсякденною діяльністю, є:
Контроль за фінансово-господарською діяльністю правління акціонерного товариства здійснює:
Етапи створення акціонерного товариства:
Дайте визначення поняття «господарська асоціація».
За якими ознаками можуть об’єднуватись у господарські асоціації заклади ресторанного господарства?
Дайте визначення поняття «концерн».
Дайте визначення поняття «консорціум».
Коли консорціум припиняє свою діяльність?
Укажіть розділи Положення з організації орендного підряду.
Які необхідні документи для відкриття розрахункового рахунку у банку орендним підприємством?
Система HACCP є:
Що є метою системи НАССР?
Які переваги впровадження системи НАССР в Україні?
Виробничо-торговельна структура підприємства – це …
Виробничо-торговельна структура закладу ресторанного господарства залежить від:
Вкажіть особливості виробничо-торговельної діяльності закладів ресторанного господарства
Укажіть вузькоспеціалізований заклад, де виготовляються національні страви, закуски, напої, хлібобулочні вироби
Укажіть заклад ресторанного господарства, що виробляє кулінарну продукцію з переробленої сировини індустріальними методами
Укажіть спільну функцію в роботі закладів ресторанного господарства та підприємств харчової промисловості.
Яке призначення снек-барів?
Основними принципами організації виробництва є:
Важливе місце в раціональній організації виробництва відіграють …
До закладів, що поєднують функцію виробництва і обслуговування та працюють на сировині, відносять ...
До закладів, що працюють на напівфабрикатах і готовій продукції, відносять …
Розрізняють основні групи приміщень
Складська група приміщень призначена …
Виробнича група приміщень призначена …
Торговельна група приміщень призначена …
Основними напрямами розвитку сучасних технологій у закладах ресторанного господарства є …
Страва – це …
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома