Основи декорування кондитерських виробів ІІІ курс ІІ семестр

Надати відповіді на запитання. В деяких питаннях по дві і більше вірні відвовіді.

Додано: 28 лютого 2021
Предмет:
Тест виконано: 37 разів
8 запитань
Запитання 1

З якого тіста готують мафіни?

варіанти відповідей

бісквітне тісто;

хлібне тісто;

млинцеве тісто;

вафельне тісто;

Запитання 2

Торт, кекс або тістечко невеликого розміру в порційному форматі, це -

варіанти відповідей

панкейк;

кейк-попс;

мафін;

капкейк;

Запитання 3

Які додаткові інгрідієнти можна використовувати при приготуванні бісквітного тіста? (декілька вірних відповідей)

варіанти відповідей

Какао - порошок;

Вершки;

Горіхи;

Родзинки;

Вершкове масло;

Мак;

Розмарін;

Запитання 4

Яке обладання використовують для нанесення малюнку на поверхню підготовленого торта або тістечка?

варіанти відповідей

харчовий принтер;

харчовий плотер;

харчовий компресор;

Запитання 5

Харчовий принтер в кондитерському виробництві використовують для нанесення малюнку на....

(декілька вірних відповідей)

варіанти відповідей

вафельному папері;

пергаментному папері;

рисовому папері;

цукровому папері;

звичайному папері;

Запитання 6

Які креми використовують при оздобленні поверхні і бокової частини торта?

(декілька вірних відповідей)

варіанти відповідей

Білковий заварний крем;

Сметанний крем;

Білковий сирцевий;

Вершковий крем;

Заварний крем;

Запитання 7

При оздобленні тортів свіжими фруктами, їх покривають...

варіанти відповідей

карамеллю;

желе;

сиропом;

шоколадом;

Запитання 8

Перед використанням агар-агар необхідно ....

варіанти відповідей

залити водою і розтопити на водяній бані;

залити гарячою водою і дати набухнути;

залити водою і довести до кипіння;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест