Ефективне (розсудливе, доцільне) використання енергетичних запасів це є:
До нормативно-правової бази енергозбереження державного рівня відносяться:
Що є ключовим чинником економічного зростання України:
Споживання меншого обсягу енергії на виконання одного й того обсягу робіт в гарячому цеху ресторанного господарства – це є:
Вторинні енергетичні ресурси на підприємствах ресторанного господарства – це:
Споживанняя електроенергії в гарячому цеху ресторанного господарства у два-три рази зменшиться, якщо використовувати:
Підбір обладнання на підприємствах ресторанного господарства проводиться відповідно до:
До правил утилізації відходів після приготування страв і гарнірів з овочів, грибів та бульйонів і супів належать:
До правил утилізації відходів після приготування страв із риби та нерибних продуктів моря належать:
На скорочення фінансових витрат за енерговикористання на підприємствах ресторанного господарства для приготування страв з різних видів прісного тіста та виробів з нього впливає:
Самовільна несанкціонована утилізація бракованих тушок тварин, птахів та їх яєць й відходів після приготування страв спричинює:
Економія споживання електроенергії на виробництві залежить від:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома