Мінімальна температура гарячої води в ЗРГ повинна бути не нижче:
В закладі ресторанного господарства вивезення відходів з території здійснюється
В посуді з оцинкованого залізу можна зберігати
До фізичного способу дезінфекції відносять використання
Кожен працівник закладу ресторанного господарства повинен мати не менше
Особисті медичні книжки працівників закладів ресторанного господарства після обстежень зберігаються
Холерний вібріон нестійкий до дії
До зоонозних інфекцій відносять
Харчові токсикози – це захворювання, які виникають при вживанні харчових продуктів, що містять
Використання виробів із зерна, що містять домішки спорини призводить до захворювання, яке називається
В пророслій і позеленілій картоплі міститься підвищена кількість
Охолоджене м’ясо зберігають при температурі 0-2оС до
Розморожена риба
Строк реалізації тістечок з вершковим кремом не більше
Ці гриби відносять до безумовно їстівних
Своєчасне виявлення людей з гнійними запалювальними хворобами шкіри, верхніх дихальних шляхів і відокремлення їх від роботи з готовими продуктами є заходом профілактики
Викликають ослизнення продуктів і надають їм гіркий смак
Об'єктами зараження людини кишковими інфекціями можуть бути
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома