Страви з певним складом продукті, які пройшли кулінарну обробку - це
До хімічних способів обробки відносять...
Термічний процес за низьких температур - це
До основних способів теплової обробки належать
Відходи в процесі обробки поділяють на
До нерибних продуктів моря відносять
В м‘ясі найбільше
М‘ясо розморожують
По класифікації овочів до бульбоплодів відносять
Технологічний процес обробки овочів починається з
Перший показник свіжості риби - це
Вегетаріанцями частіш за все стать люди, які
На яких бульйонах не готують супи
Термін зберігання крупношматкового м‘яса
Субпродукти птиці й дичини використовують для приготування
Які нерибні продукти моря містять всі незамінні амінокислоти
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома