Основи технології продукції

Додано: 27 жовтня 2021
Предмет:
Тест виконано: 36 разів
16 запитань
Запитання 1

Страви з певним складом продукті, які пройшли кулінарну обробку - це

варіанти відповідей

-сировина

-напівфабрикати

-кулінарні вироби

-немає вірної відповіді

Запитання 2

До хімічних способів обробки відносять...

варіанти відповідей

взбивання

маринування

випромінювання

перемішування

Запитання 3

Термічний процес за низьких температур - це

варіанти відповідей

охолодження

смаження

нагрівання

заморожування

Запитання 4

До основних способів теплової обробки належать

варіанти відповідей

сушіння, вимочування

пасерування, смаження

нарізання, варіння

варіння, смаження

Запитання 5

Відходи в процесі обробки поділяють на

варіанти відповідей

технічні

харчові, технічні, кормові

подрібнені

механічні

Запитання 6

До нерибних продуктів моря відносять

варіанти відповідей

лангусти, акули, креветки

лангусти, краби, креветки

соми, трепанги, мідії

кальмари, раки річкові, мідії

Запитання 7

В м‘ясі найбільше

варіанти відповідей

білків

мінеральних речовин

вуглеводів

вітамінів

Запитання 8

М‘ясо розморожують

варіанти відповідей

в холодній воді

в теплій воді

на повітрі

у воді з льодом

Запитання 9

По класифікації овочів до бульбоплодів відносять

варіанти відповідей

капусту

цибулю

буряк

картоплю

Запитання 10

Технологічний процес обробки овочів починається з

варіанти відповідей

миття

сортування

промивання

очищення

Запитання 11

Перший показник свіжості риби - це

варіанти відповідей

очі

плавники

зябра

луска

Запитання 12

Вегетаріанцями частіш за все стать люди, які

варіанти відповідей

працюють фізично

працюють розумово

бідні верстви населення

багаті верстви населення

Запитання 13

На яких бульйонах не готують супи

варіанти відповідей

грибному

рибному

м‘ясному

фруктовому

Запитання 14

Термін зберігання крупношматкового м‘яса

варіанти відповідей

72 год.

48 год.

12 год.

36 год.

Запитання 15

Субпродукти птиці й дичини використовують для приготування

варіанти відповідей

всі відповіді вірні

чахохбілі

паштетів, супів-пюре

картопляного пюре

Запитання 16

Які нерибні продукти моря містять всі незамінні амінокислоти

варіанти відповідей

трепанги

кальмари

креветки

мідії

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест