Овочі

Додано: 9 вересня
Предмет: Технології, 10 клас
10 запитань
Запитання 1

Від яких факторів залежить форма нарізання овочів?

варіанти відповідей

розмір овочів

основний продукт

подальша теплова обробка

Запитання 2

Для гарніру картопля фрі картопля нарізується

варіанти відповідей

соломка

брусочки

шашки

кубик

Запитання 3

Дя борщу "Український" капусту нарізують

варіанти відповідей

шашки

брусочки

соломки

Запитання 4

Перед початком роботи кухар повинен

варіанти відповідей

помити руки

одягти спецодяг

взути спецвзуття

всі відповіді вірні

Запитання 5

До простих форм нарізи овочів відносяться

варіанти відповідей

бочечки

соломка

кружальця

кульки

шашки

Запитання 6

Розмір соломки

варіанти відповідей

довжина 3-5 см, квадратний переріз 03*0,3

довжина 4-5 см, квадратний переріз 02*0,2

довжина 4-5 см, квадратний переріз 01*0,1

Запитання 7

Шашками нарізають овочі

варіанти відповідей

капусту, моркву

моркву, картоплю

капусту

Запитання 8

Крупний кубик картопля використовується для

варіанти відповідей

тушкування

смаження

для перших страв

Запитання 9

До групи томатних відносяться овочі

варіанти відповідей

баклажани

огірки

томати

стручковий перець

Запитання 10

З якою метою нарізають( подрібнюють) овочі

варіанти відповідей

надати певної форми

одночасному доведенню до готовності

щоб гарно виглядало у тарілці

рівномірно прогрівалося

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест