Овочі: класифікація, якість і технологічний процес

Додано: 21 жовтня 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 40 разів
10 запитань
Запитання 1

Свіжі овочі поділябть на групи:

варіанти відповідей

плодові і гарбузові

вегетативні і зернобобові

плодові і вегетативні

Запитання 2

За малюнком визначіть до якої групи відноситься овоч?

варіанти відповідей

гарбузові

салатно-шпинатні

капустяні

десертні

Запитання 3

Батат відноситься до групи:

варіанти відповідей

коренеплоди

бульбоплоди

томатні

Запитання 4

4. Плодові овочі поділяють на такі групи:

варіанти відповідей

гарбузові, томатні, цибулеві, зернові

бобові, гарбузові, томатні, зернобобові

коренеплоди, бобові, гарбузові, цибулеві

Запитання 5

Який овоч відноситься до вегетативної групи?

варіанти відповідей
Запитання 6

6. За малюнком оберіть який овоч відноситься до десертних?

варіанти відповідей
Запитання 7

7. Які овочі не відносяться до плодових?

варіанти відповідей
Запитання 8

8. Калібрування це

варіанти відповідей

видалення пошкоджених позеленілих овочів, сторонніх домішків

сортування за розміром

видалення залишків землі, піску

Запитання 9

Який відсоток жирумістять овочі ?

варіанти відповідей

1 %

3%

2%

Запитання 10

10. Як називаєть метод перевірки якості за допомогою органів чуття?

варіанти відповідей

хімічний

лабораторний

фізичний

органолептичний

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест