Оздоблення тортів та тістечок кремами, фруктами, ягодами та желе.

Надати правильні відповіді на питання.

Додано: 21 лютого 2022
Предмет: , 11 клас
Тест виконано: 113 разів
7 запитань
Запитання 1

Які крема можна використовувати для виготовлення декорування кондитерських виробів?

варіанти відповідей

Заварний крем

Білковий сирцевий крем

Сметанний крем

Вершковий крем

Крем шантіфлекс

Масляні крема

Запитання 2

З яких інгрідієнтів готують крем білково - заварний?

варіанти відповідей

Яйця, цукрова пудра, лимонний сік;

Білок, лимонна кислота, цукор, крохмаль;

Білок, цукор, вода, лимонна кислота;

Яйця, молоко, цукор, крохмаль;

Запитання 3

Як часто кондитерам необхідно проходити систематичний медичний огляд?

варіанти відповідей

Один раз в рік;

Один раз в два місяці;

Один раз в два роки;

Один раз на шість місяців;

Запитання 4

Які правила санітарної обробки дрібного інвентарю кондитерського цеху?

варіанти відповідей

Кип'ятити інвентар не менше одного разу на тиждень, протягом 1 години, та зберігати у шафі з отворами для вентиляції;

Кип'ятити інвентар не менше одного разу за зміну, протягом 20 хв, та зберігати у шафі з отворами для вентиляції;

Кип'ятити інвентар кожні півгодини, протягом 15 хв, та зберігати у шафі з отворами для вентиляції;

Запитання 5

Які інгрідієнти необхідні для приготування крему масляного основного?

варіанти відповідей

Масло вершкове, цурова пудра, есенція;

Масло вершкове, цукор пісок, сгущене молоко;

Масло вершкове, цукрова пудра, какао - порошок;

Масло вершкове, цукрова пудра, кавова витяжка;

Запитання 6

Як правильно проводити санітарну обробку кондитерських мішків?

варіанти відповідей

Промивати під проточною водою;

Складати у бачок з водою та доводити воду до кипіння;

Прати у 2% розчині соди;

Прати у 5% розчині хлорного вапна;

Споліскувати і стерилізувати шляхом кип'ятіння, протягом 20 хв з моменту закипання;

Споліскувати теплою водою і просушувати;

Мішки просушувати, загортати у чистий білий папір і зберігати у чистому посуді.

Запитання 7

Які інгрідієнти використовуємо при приготуванні крему - шантіфлекс?

варіанти відповідей

Вода, желатин, згущене молоко, сметана 20%, сухе молоко, цукрова пудра, крохмаль, вершки 33%;

Вода, желатин, згущене молоко, сметана 10%, сухі вершки, цукор пісок, крохмаль, вершки 33%;

Вода, агар - агар, згущене молоко, сметана 20%, сухе молоко, цукрова пудра, крохмаль, вершки 20%;

Вода, желатин,сметана 20%, сухі вершки, цукрова пудра, крохмаль, вершки 33%, молоко;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест