Як розшифрувати ДСТУ?
У кондитерських цехах великої потужності передбачаються такі відділення:
(зазначте декілька відповідей)
Яке механічне обладнання використовують при організації робочих місць кондитерського цеху:
(зазначте декілька відповідей)
Від чого залежить продуктивність праці кондитерів, якість готової продукції і загальна культура виробництва:
Для короткочасного зберігання продуктів в коморах добового зберігання повинно бути організовано таке обладнання, інструменти та інвентар, як:
Кондитер ІІІ розряду виготовляють ...
Як називається відділення, куди потрапляють готові, запаковані кондитерські вироби?
За асортиментом продукції, що випускається підприємством ресторанного господарства, поділяються на .
Для збивання і перемішування продуктів великі підприємства встановлюють
Робоче місце - це ...
Робоче місце для оздоблення кондитерських виробів оснащується ...
Оброблення виробничого інвентарю і посуду здійснюється в ...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома