Обробка овочів та грибів

Додано: 31 березня
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
12 запитань
Запитання 1

Первинну обробку картоплі проводять в:

варіанти відповідей

гарячому цеху

холодному цеху

овочевому цеху

Запитання 2

Форми нарізання моркви

варіанти відповідей

соломка, кубики, шаткування

соломка, кубики, кружальця, шашки, пластини

соломка, брусочки, кубики,часточки, скибочки, кружальця

Запитання 3

З огірків ранніх сортів не обрізають:

варіанти відповідей

корінець

шкірочку

кінчики

Запитання 4

Квадратний переріз соломки

варіанти відповідей

0,5*0,5

0,2*0,2

0,7*0,7

Запитання 5

Скибочки нарізають із:

варіанти відповідей

шашечок та брусочків

брусочків та часточок

соломки та брусочків

Запитання 6

До губчастих грибів відносяться:

варіанти відповідей

підосичник, підберезник, маслюк, печериці, білий гриб

сироїжки, лисички, рижики, грузді

підосичник, підберезник, маслюк, моховик, білий гриб

Запитання 7

Перед вживанням диню:

варіанти відповідей

миють, обсушують, видаляють насіння, нарізують часточками або скибочками

миють, обсушують, нарізують часточками або скибочками

миють, обчищають, видаляють нсіння, нарізають

Запитання 8

Залежно від будови шапочки гриби поділяють на:

варіанти відповідей

великі, середні, маленькі

їстивні та отруйні

губчасті, пластинчасті, сумчасті

Запитання 9

Ця капуста прилетіла до нас з Пекіна

варіанти відповідей
Запитання 10

Цей бульбоплід називають "земляною грушею"

варіанти відповідей
Запитання 11

Для борщу флотського овочі нарізають:

варіанти відповідей

скибочками

кубиками

брусочками

Запитання 12

Коли картоплю діаметром 4-5см розрізають по центру на дві половинки, кожну половинку ще розрізають пополам, то отримують:

варіанти відповідей

скибочки

брусочки

часточки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест