Чи правильне твердження, що яйце на 12 % складається з шкаралупи?
Чи правильне твердження, що до складу пісочного тіста входить молоко?
Чи правильне твердження, що пісочне тісто повинно бродити 2 години?
Чи правильне твердження, що пісочне тісто розпушують хімічним розпушувачем?
Чи правильне твердження, що яєчний меланж – це висушена суміш білків та жовтків?
Чи правильне твердження, що з меланжу можна приготувати пісочне і млинцеве тісто?
Чи правильне твердження, що температура випікання пісочного печива 220 ºС?
Готове для випікання пісочне тісто має бути дуже густим?
Перед замішуванням пісочного тіста усі його компоненти слід охолодити?
Поверхня випечених виробів з пісочного тіста має бути блідого кольору?
Яка товщина шару пісочного тіста для випікання цілим пластом?
Скільки хвилин випікають штучні пісочні тістечка?
Розпушувач пісочного тіста?
Чи правильне твердження, що при зберіганні яєць повітряна камера збільшується?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома