Приготування здобного прісного та пісочного тіста

Додано: 7 квітня
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
14 запитань
Запитання 1

Чи правильне твердження, що яйце на 12 % складається з шкаралупи?


варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

Чи правильне твердження, що до складу пісочного тіста входить молоко?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 3

Чи правильне твердження, що пісочне тісто повинно бродити 2 години? 

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 4

Чи правильне твердження, що пісочне тісто розпушують хімічним розпушувачем?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

Чи правильне твердження, що яєчний меланж – це висушена суміш білків та жовтків?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 6

Чи правильне твердження, що з меланжу можна приготувати пісочне і млинцеве тісто? 

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 7

Чи правильне твердження, що температура випікання пісочного печива 220 ºС?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 8

Готове для випікання пісочне тісто має бути дуже густим?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

Перед замішуванням пісочного тіста усі його компоненти слід охолодити?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 10

Поверхня випечених виробів з пісочного тіста має бути блідого кольору?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 11

Яка товщина шару пісочного тіста для випікання цілим пластом?

варіанти відповідей

5 мм

10 мм

15 мм

Запитання 12

Скільки хвилин випікають штучні пісочні тістечка?

варіанти відповідей

5-10 хв

10-15 хв

15-20 хв

Запитання 13

Розпушувач пісочного тіста?

варіанти відповідей

сода

амоній

дріжджі

Запитання 14

Чи правильне твердження, що при зберіганні яєць повітряна камера збільшується?

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест