До якого видів цихів належить овочевий цех?
В якому цеху встановлюють таке устаткування: універсальний привід Г.Ц, ЕП-2М,ФЕСМ-20,СНЕ-0,3?
Яка допустима температура в гарячому цеху?
На якій відстані від природнього освітлення допускають встановлення виробничих місць?
На якій відстані від краю стола встановлюють розробну дошку?
Яка допустима температура в заготівельних цехаха?
Який інструктаж повинні прочитати першим?
Який інструктаж повинні прочитати безпосередньо на робочому місці?
Яке устатакування належить до овочевого цеху?
Яка тривалість робочого дня для підлітка 16-18 років?
В якому цеху виготовляють млинці,пельмені,вареники?
Яким відсотком дезинфікуючого розчина потрібно обробити руки після миття?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома