Яким має бути співвідношення білків, жирів та вуглеводів у харчовому раціоні людини згідно сучасними вимогами?
Якщо кількість енергії, що надходить з їжею, перевищує енергетичні витрати організму, то спостерігається....
За надлишкового вживання вуглеводів спостерігається їхнє перетворення у....
Підвищений вміст холестеролу й ризик атеросклерозу чи жовчних каменів виникає при надмірному вживанні .....
Основні принципи раціонального харчування:
Основні правила раціонального харчування: 1.Хліб повинен бути присутнім у раціоні:
2 правило раціонального харчування: М'ясо, рибу, птицю слід:
Основні правила раціонального харчування: 3. Харчування має бути:
Основні правила раціонального харчування:
Основні правила раціонального харчування: Кількість прийомів їжі на добу повинна бути:
Основні правила раціонального харчування.... Бажано обмежити кількість вуглеводів за рахунок цукру, солодощів до:
Основні правила раціонального харчування...Оптимальна кількість жирів на 1кг ваги тіла на добу:
Основні правила раціонального харчування... Кількість білків на 1 кг ваги на добу повинна відповідати фізіологічній нормі:
Основні правила раціонального харчування...Добовий раціон має містити достатню кількість:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома