Перші страви КУХАР 3 розряд

Додано: 1 березня 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 66 разів
10 запитань
Запитання 1

1. До заправних перших страв відносять?

варіанти відповідей

Бульйони

Суп-пюре

Солянки

Запитання 2

2. Перші страви, які готують з продуктів рослинного походження, називають?

варіанти відповідей

Дієтичні

Вегетаріанські

Запитання 3

3. Розігрітий бульйон при відкритій кришці, передбачає?

варіанти відповідей

Зберігає поживні речовини

Запобігає помутнінню

Втрачає ароматичні речовини

Запитання 4

4. В якому середовищі погано розварюється картопля для приготування перших страв?

варіанти відповідей

Кислому

Солоному

Запитання 5

5. Розтертий часник додают у перші страви?

варіанти відповідей

Наприкінці

На початку

Після приготування страви

Запитання 6

6. Яку з перерахованих круп відварюють до напівготовності для приготування молочного супу?

варіанти відповідей

Пластівці Геркулес

Манну

Перлову

Запитання 7

7. Що відносять до кисломолочних продуктів?

варіанти відповідей

Молочні консерви

Вершки

Йогурт

Запитання 8

8. Яка норма закладення солі на 1000 г молочного супу?

варіанти відповідей

6 г

8 г

5 г

Запитання 9

9. Молоко не пригорить, якщо посуд сполоснути?

варіанти відповідей

Теплою водою

Холодною водою

Гарячою водою

Запитання 10

10. Яка найжирніша частина молока?

варіанти відповідей

Сметана

Вершки

Масло вершкове

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест