Тест призначений для уроків Технології приготування їжі, виробничого навчання професії "Кухар"
За якими показниками здійснюють приймання овочів?
За яким методом визначають якість отриманої сировини?
Основні нутрієнти, які знаходиться у складі овочів...
Оберіть овочі багаті на вітамін С
Визначте, які з овочів відносять до вегетативних?
Оберіть представників бульбоплодів...
Які сорти картоплі надходять до підприємств харчування?
Оберіть правильну послідовність операцій при первинній обробці картоплі
Скільки часу зберігають у холодній воді обчищену картоплю, щоб запобігти її потемнінню?
Якою формою нарізана картопля на малюнку?
Оберіть правильну форму нарізування часточками
Які форми нарізання картоплі використовують для смаження основним способом?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома