Першими подаються:
Бутерброди подають:
Всі холодні закуски подають при температурі:
Подають гарячі закуски в ресторані:
Здебільшого рибні гарячі закуски готують і подають:
При подаванні «кокоту» подають:
Перші гарячі страви подаються при температурі:
Супи-пюре та супи-крем подають виключно:
До прозорого бульйону, грінки, профітролі, пиріжки подають:
Шматочки відвареної риби, балик, консервовані краби або ракові шийки подають:
Зелень до перших страв подають:
Салатники, ікорниці, соусники перед подачею на стіл ставлять:
Перед салатником на ту саму тарілку ручкою вправо кладуть
З харчовим льодом іноді подають:
Раки відварні подаються:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома