Підготовка яєчних продуктів до виробництва

Додано: 18 жовтня 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 114 разів
7 запитань
Запитання 1

Які яєчні продукти застосовуються в харчовій промисловості?

варіанти відповідей

яйця курячі

заморожений яєчний меланж

яєчний порошок

Запитання 2

Овоскоп - це прилад для:

варіанти відповідей

визначення якості яєць

миття яєць

розбивання яєць

Запитання 3

Підготовка яєць до виробництва полягає в :

варіанти відповідей

звільненні від тари, перевірка свіжості, санітарна обробка, звільнення від шкаралупи

розморожування, миття, проціджування

розведення в воді, проціджування

Запитання 4

Підготовка яєчного меланжу до виробництва полягає в:

варіанти відповідей

обробка в 4-х секційних ваннах

розморожуванні та проціджуванні

Запитання 5

Температура води для відтавання банок з меланжем:

варіанти відповідей

45 град

55 град

65 град

Запитання 6

Підготовка сухого молока до виробництва полягає в :

варіанти відповідей

висушуванні в сушарках та упаковці

просіюванні, розчиненні у теплій воді, проціджуванні

Запитання 7

Яйця є хорошими:

варіанти відповідей

емульгаторами та піноутворювачами

покращувачами процесу бродіння

покращувачами зовнішнього вигляду виробів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест