М'ясо-рибний цех

Організація виробництва та обслуговування.

Кухар

Додано: 8 листопада 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 286 разів
12 запитань
Запитання 1

Які напівфабрикати випускають рибні цеха?

варіанти відповідей

колета смажена, запечена фарширована риба

риба луската

котлети, біточки, фрикаделі, рибні палички, порціонні шматки, філе

Запитання 2

Як називається це устаткування?

варіанти відповідей

виробничий стіл

пінь для розрубу м'яса

колода для формування н/ф

м'ясницька колода

Запитання 3

Яка технологічна операція виконується першою у м'ясо-рибному цеху?

варіанти відповідей

приготування фаршу

розруб туші на кулінарні частини

розморожування

миття

Запитання 4

Яке маркування посуду та інвентарю використовують у м'ясному цеху?

варіанти відповідей

ОВ

ОС

МС

МВ

Запитання 5

Чи потрібна у м'ясному цеху холодильна шафа?

варіанти відповідей

ні

так

Запитання 6

Яке м'ясо та риба поступають у м'ясо-рибний цех в залежності від термічного стану?

варіанти відповідей

холодне, тепле

заморожене, охолоджене, свіже

сире, варене

необчищене, чисте

Запитання 7

Як визначають якість замороженого м’яса?

варіанти відповідей

органолептичним способом та нагрітою голкою

лабораторним способом

хімічним способом

відварюють, нюхають

Запитання 8

Дайте визначення операції обвалювання м’яса.

варіанти відповідей

розморожування та миття

нарізання напівфабрикатів

зрізання тавра

відділення м'яса від кісток

Запитання 9

Назвати немеханічне устаткування м'ясо – рибного цеху

варіанти відповідей

виробничі столи, ванни, ножі, сокира

м'ясорубка, стіл, ваги, холодильник

виробничі столи та ванни, стелаж, колода

фаршемішалка, котлетоформовочна машина, ваги

Запитання 10

Чи є обов'язковим розподіл устаткування, інвентарю,

інструменту для обробки м'яса та риби в м'ясо-рибному цеху?

варіанти відповідей

так

ні

не завжди

не обов'язково

Запитання 11

Яким набором ножей користується кухар в м'ясо-рибному цеху?

варіанти відповідей

Ніж для панірування

Ніж сікач

Ніж для нарізання

Обвалювальний ніж

Мусат

Ніж допоміжний

Ніж для очищення

Ніж для очищення вигнутий

Ніж для нарізання

Ніж для нарізання кухонний

Ножі кухарської трійки

Мусат

Ніж для нарізання

Обвалювальний ніж

Ніж для очищення вигнутий

Мусат

Запитання 12

Обери декілька варіантів кухонного посуду для м'ясо-рибного цеху:

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест