Організація виробництва та обслуговування.
Кухар
Які напівфабрикати випускають рибні цеха?
Як називається це устаткування?
Яка технологічна операція виконується першою у м'ясо-рибному цеху?
Яке маркування посуду та інвентарю використовують у м'ясному цеху?
Чи потрібна у м'ясному цеху холодильна шафа?
Яке м'ясо та риба поступають у м'ясо-рибний цех в залежності від термічного стану?
Як визначають якість замороженого м’яса?
Дайте визначення операції обвалювання м’яса.
Назвати немеханічне устаткування м'ясо – рибного цеху
Чи є обов'язковим розподіл устаткування, інвентарю,
інструменту для обробки м'яса та риби в м'ясо-рибному цеху?
Яким набором ножей користується кухар в м'ясо-рибному цеху?
Обери декілька варіантів кухонного посуду для м'ясо-рибного цеху:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома