Підготовка жирів до виробництва

Додано: 11 жовтня 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 64 рази
7 запитань
Запитання 1

Які жири використовуються в хлібопекарському виробництві?

варіанти відповідей

масло коров'яче, маргарин

жир безводний, рослинні олії

кулінарні жири вищого та першого гатунку

Запитання 2

Масло, це :

варіанти відповідей

молочний продукт, отриманий шляхом збивання вершків

високодисперсна система, до складу якої входять рафіновані жири та олії

продукт, який містить 71,5-82,5% жиру, жиророзчинні та водорозчинні вітаміни

Запитання 3

Маргарин, це:

варіанти відповідей

високодисперсна, жироводна система, до складу якої входять природні рафіновані жири та олії, саломаси, емульгатори та ароматизатори

молочний продукт, що виготовляється з декількох видів вершків

Запитання 4

Підготовка масла та маргарину до виробництва полягає в :

варіанти відповідей

звільненні від тари, зачистці та розрізанні на шматки, розтоплення при необхідності

до використання на виробництві ніяких дій робити не потрібно

Запитання 5

За ступенем очищення олії бувають:

варіанти відповідей

рафіновані, гідратовані

нерафіновані, дезодоровані

гранульовані, декантовані

Запитання 6

Жири та олії сприяють:

варіанти відповідей

довшому збереженню свіжості хліба

зниженню калорійності

гальмуванню життєдіяльності мікроорганізмів

Запитання 7

Зберігання твердих жирів при підвищеній температурі приводить до:

варіанти відповідей

появи гіркоти та плісняви

покращення смакових якостей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест