Макаронний лом - це:
При партії крупи, яка складає 10 мішків, пробу відбирають із:
До найбільш розповсюджених дефектів хлібобулочних виробів можно віднести:
Картопляна хвороба у хлібобулочних виробів спричиняється:
Бактеріологічний метод визначення свіжості м'яса
Точкові проби з ковбасних виробів і копченостей відбирають в поперечному напрямі на відстані:
Густину молока визначають:
Недозрілим сирам притаманний:
Дефекти консистенції згущених молочних продуктів:
До технічних дефектів яєць відносяться:
Дефекти майонезу:
Псування жирів -
Недопустимі дефекти рибних консервів:
Органолептичний метод визначення якості продуктів - цеметод:
Яка причина неправильної форми мармеладу?
Посивіння шоколаду - це:
Неприпустимі дефекти цукерок:
Основні фізико-хімічні показники якості печива, крекеру і галет:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома