Технологія приготування їжі

Додано: 24 травня 2023
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 240 разів
10 запитань
Запитання 1

За кількістю використаних продуктів бутерброди бувають....

варіанти відповідей

прості і комбіновані

 прості і закусочні

  прості і складні

 прості і важкі

Запитання 2

За формою бутерброди поділяють на ....

варіанти відповідей

холодні, гарячі

відкриті, закриті, закусочні

сандвічі, бургери, канапе

 великі, середні, малі

Запитання 3

За смаком бутерброди бувають ....

варіанти відповідей

солоні

смачні

солодкі

гострі

пекучі

Запитання 4

Як правильно розташувати продукти на бутерброді?

варіанти відповідей

в центрі хлібної основи

 рівномірно по всій поверхні хлібної основи

 продукти повинні звисати з хлібної основи

як завгодно

Запитання 5

За температурою подачі бутерброди бувають.....

варіанти відповідей

холодні, гарячі

 холодні, теплі

  теплі, охолоджені

  охолоджені, підігріті

Запитання 6

Термін зберігання бутербродів в холодильнику.

варіанти відповідей

до 8 годин

  до 3 годин

до 24 годин

 до 1 години

Запитання 7

Сандвічі - це ...........бутерброд.

варіанти відповідей

відкритий

закритий

середній

Запитання 8

Канапе - це вид ..........бутербродів.

варіанти відповідей

закритих

солодких

великих

 закусочних

Запитання 9

Оберіть правильну класифікацію зображених бутербродів.


варіанти відповідей

відкриті, прості, солоні, холодні

 закриті, складні, солоні, холодні

 відкриті, складні, солоні, гарячі

 відкриті, складні, солоні, холодні

Запитання 10

Послідовність приготування бутербродів така:

1. приготувати бутерброди

2. підготувати хліб та продукти

3. подати до столу

4. нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти

5. оздобити бутерброди для подачі до столу

варіанти відповідей

3,4,5,2,1

2,4,1,5,3

1,2,3,4,5

4,3,1,2,5

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест