Хлібо-булочні товари за рецептурою класифікують:
Яку крупу виготовляють з проса?
За якістю чорний байховий чай та зелений байховий чай поділяють на наступні сорти:
Плоди - інжир, хурма, гранат відносять за класифікацією до :
В якій асортиментній групі овоч за якістю поділяють на 2 товарні сорти та йому притаманні наступні дефекти: парша, суха гниль, водяниста гниль, підмороженість, розтріскування, позеленіння, враження совкою чи дротянкою або колорадським жуком.
Які кондитерські товари мають більше 10 видів корпусів, які виготовляються з однієї маси або з комбінованими корпусами, можуть бути без глазурі або глазурованими жировою чи шоколадною глазур'ю
Ці борошняні кондитерські вироби за способом приготування можуть бути заварні і сирцеві.
До цієї групи вин належать - Вермут Бьянко, Вермут Россо, Букет Молдови.
Пиво, в залежності від рецептури та технології виготовлення буває двох типів:
Яке мясо поділяють на 5 категорій, з відповідним клеймуванням: І і V категорії круглим клеймом, ІІ - квадратним, ІІІ - овальним, ІV - трикутним?
Які ковбаси мають найбільшу вологість консистенції та поділяють на сорти - вищий, 1й, 2й, 3й?
Свинячі копченості: щоковина, свинячі ребра та голови - відносять за класифікацією до наступного сорту:
За термічним станом рибу класифікують на:
Чим відрізняються рибні пресерви від консервів?
Які риби дають червону ікру?
До кисломолочних напоїв змішаного бродіння відносять:
Яке вершкове масло має жирність 99%?
Який тип твердих сичугових сирів не має малюнку (вічок)?
Який із мяких сичугових сирів дозріває за допомогою блакитної плісняви?
Яйця курячі, в залежності від термінів зберігання поділяють на:
Основною сировиною (більше 50%) для виготовлення маргарину є
Цінність продуктів, що визначається його зовнішнім виглядом, консистенцією, смаком, запахом, ароматом, ступенем свіжості називають
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома