Якість борошна залежить від:
Які продукти відносять до складу лівера?
Для начинки зі свіжої капусти додають:
Чому сир протирають крізь сито для сирної начинки?
Для приготування яблучної начинки з яблука:
В начинку з картоплі додають:
Напівфабрикати – це:
Картопляну соломку використовують для:
Капустяні шашки можна використовувати для:
Риба якої родини має найбільшу харчову і смакову цінність:
Рибу можна розморожувати так:
Найкращим для кулінарного використання є м’ясо:
Обвалювання м’яса - це:
Паніровка потрапить у середину напівфабрикатів із котлетної маси, якщо:
Основними способами теплової кулінарної обробки є:
Припускання - це:
Пасерування - це:
Тваринні топленні жири можна використовувати для:
Яку крупу ділять на марки М, Т, МТ:
Ріжки відносяться до:
Заправні супи з картоплею та кислими продуктами варять так:
Перед використанням яйця обробляються в окремому приміщені так:
При варінні верхній шар жовтка потемніє, якщо:
При смаженні яєчні натуральної, яйця солять так:
Для картопляного пюре використовують таке молоко:
При смаженні нарізаної сирої картоплі її солять так:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома