Підсумкове оцінювання за II семестр 2024 н. р. (за сімейною формою навчання) 6 клас

Додано: 20 травня
Предмет: Технології, 6 клас
11 запитань
Запитання 1

За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на :

варіанти відповідей

Запечені, в мішечок, омлет

Варені, смажені, в см'ятку

Варені, смажені та запечені

Запитання 2

Щоб приготувати яйця, зварені в "мішечок", їх треба варити:

варіанти відповідей

2-3 хв з моменту закипання

8-10 хв з моменту закипання


4-5 хв з моменту закипання

Запитання 3

Обери серед ілюстрацій яйце пашот.

варіанти відповідей
Запитання 4

При варінні у шкаралупі яйця найкраще опускати...


варіанти відповідей

У холодну підсолену воду

У гарячу підкислену воду

Без різниці

Запитання 5

Яйця яких птахів, найчастіше використовують для приготування страв?

варіанти відповідей

Кури, перепілки, качки, страуси

Голуби, кури, качки

Страуси, індика, перепілки, гуси

Запитання 6

Для чого зварені яйця швидко занурюють у холодну воду?

варіанти відповідей

Щоб змішалися жовток і білок

Щоб жовток не потемнів

Щоб легше було обчищати шкаралупу

Запитання 7

Як можна зрозуміти не розбиваючи яйце, яке саме свіже?

варіанти відповідей
Запитання 8

Зовнішній вигляд та стан волосся в основному залежить

варіанти відповідей

Від якості харчування

Від якості миття волосся


Від якості зачіски


Від якості освітлення

Запитання 9

Тип волосся може бути:

варіанти відповідей

Нормальним

Сухим

Змішаним

Жирним

Запитання 10

Які матеріали та інструменти необхідні для виготовлення виробів у техніці макраме?

варіанти відповідей

Шнури, нитки

Мотузки різної товщини, джут

Шерстяна пряжа, тонкий гнучкий дріт

Гачок, голка

Запитання 11

Які речі виготовляють в техніці макраме?

варіанти відповідей

Панно

Штори

Прикраси

Кашпо

Сумки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест