Картопля відноситься до
Норми відходів при чищенні картоплі в січні становить:
Сьомга відноситься до родини:
З якої риби пере фаршируванням знімають шкіру панчохою?
Найцінніша частина м’яса:
Крученики переяславські відносяться до:
Для приготування яких н/ф використовують начинку
Січеники старовинні готують із:
Основні способи теплової обробки це:
Які з названих перших страв відносяться до заправних?
Що є основною складовою всіх круп?
Що потрібно зробити з манною крупою щоб приготувати розсипчасту манну кашу?
З яких каш готують запіканки?
В якому середовищі гірше розварюються бобові?
Перед варінням риби порційними шматками їх заливають:
Які з названих страв готуються з січеної натуральної риби?
Якою водою заливають м`ясо перед варінням?
При якому способі теплової обробки м`яса краще зберігаються загальні і смакові властивості м`яса?
Яке співвідношення яєчного порошку і одного яйця?
При якій t розморожують меланж?
При якій t запікають яєчні страви?
Для приготування яких бутербродів використовують жирні продукти?
Який сир використовують для приготування закусок і холодних страв?
Для приготування яких киселів використовують кукурудзяний крохмаль?
Страва з утваренням желе що готується із збитих вершків:
Температура води при замішуванні опари повинна бути:
З якого набору сировини готують деруни:
З якого набору продуктів готують «цвітна капуста в тісті кляр ».
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома