Визначіть напої,які є аперитивами:
Вкажіть розмір пиріжкової тарілки
Вкажіть місце сервірування індивідуального ножа для масла:
Яка форма обслуговування французьким способом?
Які прибори сервірують для подачі рибної гарячої страви.якщо немає вільних рибних приборів?
Кому першому потрібно подавати меню?
З якої сторони підходить офіціант до гостя,щоб той сам поклав собі страву з загальної тарелі?
З якої сторони офіціант подає гостю порціоновану страву?
З якої сторони підходить офіціант до гостя,щоб налити напій?
Якщо гість поклав прибори на тарілку ручками на "5 годин",це означає:
Якщо у гостя впала виделка,офіціант повинен:
Дижестив,це:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома