Підсумковий тест офіціанта 3 розряду

Додано: 17 червня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 294 рази
12 запитань
Запитання 1

Визначіть напої,які є аперитивами:

варіанти відповідей

кава,чай,гарячий шоколад

томатний сік,сухий вермут,які подають до їжі

насичений солодкий напій,який подають після їжі

Запитання 2

Вкажіть розмір пиріжкової тарілки

варіанти відповідей

125

150

175

200

Запитання 3

Вкажіть місце сервірування індивідуального ножа для масла:

варіанти відповідей

справа від закусочної тарілки

зліва від закусочної тарілки

на пиріжкові тарілці

Запитання 4

Яка форма обслуговування французьким способом?

варіанти відповідей

повне обслуговування

неповне обслуговування

бенкетне обслуговування

Запитання 5

Які прибори сервірують для подачі рибної гарячої страви.якщо немає вільних рибних приборів?

варіанти відповідей

столові прибори:ніж та виделка

столові прибори :дві виделки

Запитання 6

Кому першому потрібно подавати меню?

варіанти відповідей

Тому,хто сидить скраю з правого боку у закритому вигляді

Жінці,якщо вона з мужчиною,з лівого боку у відкритому вигляді на першій сторінці

Чоловікові з лівого боку ,відкритим на сторінці напоїв

Запитання 7

З якої сторони підходить офіціант до гостя,щоб той сам поклав собі страву з загальної тарелі?

варіанти відповідей

Зліва

Справа

Запитання 8

З якої сторони офіціант подає гостю порціоновану страву?

варіанти відповідей

Зліва

Справа

Запитання 9

З якої сторони підходить офіціант до гостя,щоб налити напій?

варіанти відповідей

Справа,наливає правою рукою

Зліва,наливає лівою рукою

Запитання 10

Якщо гість поклав прибори на тарілку ручками на "5 годин",це означає:

варіанти відповідей

гостю не сподобалась їжа

гість закінчив їсти цю страву,тарілку можна забирати

гість попереджає,щоб не забирати тарілку

Запитання 11

Якщо у гостя впала виделка,офіціант повинен:

варіанти відповідей

підняти її,віднести в мийну та принести чисту

подати гостю чисту виделку,а брудну забрати

підняти виделку,витерти чистою серветкою та подати гостю

Запитання 12

Дижестив,це:

варіанти відповідей

загальна назва напоїв,які подають після їжі для покращення травлення

обслуговування після аперитивів

напої,температура подачі яких 45 градусів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест