Підсумковий тест. Приготування страв 7 кл

Додано: 7 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 182 рази
10 запитань
Запитання 1

При варінні яєць додають сіль, щоб...

варіанти відповідей

запобігти витіканню яйця при наявності тріщин на шкаралупі

запобігти розтріскуванню шкаралупи

було смачніше

Запитання 2

Зварені яйця занурюють у холодну воду, щоб...

варіанти відповідей

не потемнів жовток

легше було чистити шкаралупу

не втратили колір

був щільний білок

Запитання 3

Відлік часу варіння яєць ведуть

варіанти відповідей

з моменту занурення яєць

з моменту закипання води після занурення яєць

не важливо

з моменту закипання води

Запитання 4

Яйце, зварене"в мішечок" без шкаралупи

варіанти відповідей

моллет

пашот

фондю

брюі

Запитання 5

8 - 10 хвилин готують

варіанти відповідей

яйця, зварені рідко

яйця, зварені круто

яйця, зварені "в мішечок"

яйця пашот

Запитання 6

Яєчню смажать

варіанти відповідей

2 - 5 хвилин

7 - 10 хвилин

до загустіння жовтка

до зарум'янення

Запитання 7

Жовток в яєчні має бути

варіанти відповідей

напіврідким

рідким

твердим

смачним

Запитання 8

Для приготування млинців використовують борошно

варіанти відповідей

пшеничне

рисове

гречане

кукурудзяне

вівсяне

Запитання 9

Наливати тісто для млинців слід на

варіанти відповідей

холодну сковорідку

гарячу сковорідку

добре розігріту сковорідку

не має значення

Запитання 10

синій колір при фарбуванні яєць надає

варіанти відповідей

куркума

каркаде

червона капуста

березове листя

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест