ПКА 1 модуль. Скориговане

Додано: 17 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 3 рази
12 запитань
Запитання 1

Основна сировина це:


варіанти відповідей

вода

сода

крохмаль

Запитання 2

Додаткова сировина це:


варіанти відповідей

вода

дріжджі

яйця

Запитання 3

Яке призначення похилих спусків?

 

варіанти відповідей

для приймання тари з борошном на склад

для транспортування тари з борошном

допоміжне устаткування тарних складів

Запитання 4

Механічне розділення продукту за допомогою сита на дві частини це є процес :

варіанти відповідей

просіювання


перемішування


замішування

Запитання 5

Для безтарного зберігання борошна використовують:


варіанти відповідей

мішки

ящики

силоси

Запитання 6

Тістоокруглювальні машини призначені:

варіанти відповідей

для надання кускам тіста шароподібної форми

для поділу шматків однакової маси

надання кускам тіста циліндричної форми.

Запитання 7

Стрічковий конвеєр призначений для:

варіанти відповідей

транспортування мішків з борошном в тарних складах

для транспортування борошна в складах безтарного зберігання

встановлення в складах, як тарних так і безтарних. 

Запитання 8

Підготовка борошна до виробництва складається з таких послідовних операцій:

варіанти відповідей

видалення металодомішок → просіювання → змішування

змішування → просіювання → видалення металодомішок

просіювання → змішування → видалення металодомішок.   

Запитання 9

Брудневики в солерозчиннику призначені для:


варіанти відповідей

переливання сольового розчину

подавання води

збирання бруду

Запитання 10

Густину солі визначають:

варіанти відповідей

ареометром

термометром


вагами  

Запитання 11

Скільки необхідно ванн для обробки яєць?

варіанти відповідей

1

2

4

Запитання 12

Рідкі жири перед подачею на виробництво обов’язково:

варіанти відповідей

розводять водою

проціджують


просіюють

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест