Плити, сковороди та фритюрниці.

Додано: 25 грудня 2022
Предмет:
Тест виконано: 53 рази
12 запитань
Запитання 1

Як розшифровується ПЕСМ-2:

варіанти відповідей

плита економна секційно-модульна на 2 конфорки

плита електрична секційно-модульна на 4 конфорки

плита електрична секційно-модульна на 2 конфорки

плита економна секційно-модульна на 4 конфорки

Запитання 2

Плита ПЕСМ-4ШБ має ...

варіанти відповідей

4 конфорки

1 конфорку

6 конфорок

2 конфороки

Запитання 3

Рухомий піддон електроплити ПЕСМ призначений:

варіанти відповідей

для збирання пролитої рідини

з метою техніки безпеки

для зручної роботи

для регулювання висоти плити

Запитання 4

Електричні плити належать до

варіанти відповідей

стаціонарного устаткування

спеціалізованого устаткування

універсального устаткування

Запитання 5

Плита ПЕСМ-4ШБ

варіанти відповідей

має дві конфорки прямокутної форми, обрамлені бортиками, шафу.

має чотири конфорки прямокутної форми, обрамлені бортиками, жарочну шафу.

має шість конфорок прямокутної форми, обрамлені бортиками, шафу.

Запитання 6

Електричні сковороди призначені для:

варіанти відповідей

запікання

смаження

варіння

тушкування

Запитання 7

Яке призначення механізму перекидання в сковороди?

варіанти відповідей

регулювання температури

перевірки стану тенів

розвантаження

для перевірки заземлення

Запитання 8

Температура у ванні фритюрниці регулюється за допомогою:

варіанти відповідей

реле тиску

реле температури

реле рівня

скляного термометра

Запитання 9

Масло нагрівається у фритюрниці за допомогою

варіанти відповідей

ТЕНів

електричного струму

відкритого електронагрівача

Запитання 10

Яка температура у "холодній зоні" у фритюрниці

варіанти відповідей

100⁰С

80⁰С

150⁰С

Запитання 11

Коли температура фритюру досягає заданої, спалахує лампочка

варіанти відповідей

зелена

жовта

червона

Запитання 12

Фритюрниця призначена для ?

варіанти відповідей

смаження продуктів основним способом.

  

припускання продуктів.

  

запікання продуктів.

   

смаження продуктів у великій кількості жиру.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест