Пляцки Тест

Додано: 4 липня 2019
Предмет:
Тест виконано: 52 рази
10 запитань
Запитання 1

Місія Холдингу емоцій "!Fest"

варіанти відповідей

Безустанна турбота й забезпечення максимального комфорту кожному гостю.

Творити унікальний простір позитивних емоцій та вражень, робити себе, місто, країну і світ кращими.

Продаж високоякісних продуктів і напоїв, об'єктивна інформація, найвищі стандарти обслуговування.

Дружелюбність, індивідуальний підхід, корпоративний дух.

Запитання 2

В мене чек на суму 160 грн. Я попросила списати 100 бофонів, а 60 грн заплатила готівкою. Чи отримаю я бофони за цей чек?

варіанти відповідей

Так, 6 бофонів.

Так, 16 бофонів.

Ні, бо була оплата бофонами.

Так, 10 бофонів.

Запитання 3

Термін дії бофонів...

варіанти відповідей

1 рік з моменту зарахування

Без термінів, поки не використаєш

1 рік з моменту останнього списання

Залежить від налаштувань в додатку

Запитання 4

Через скільки часу після здійнення транзакції нараховуються бофони?

варіанти відповідей

Через годину

Через 24 години

Миттєво

Залежить від закладу

Запитання 5

Для чого використовують техніку продаж "Перше і останнє"?

варіанти відповідей

Щоб здійснити додаткові пропозиції.

Щоб продати ту позицію, яка вигідна закладу.

Щоб надати гостю повну інформацію по меню.

Запитання 6

Які порушення ви бачите на фото?

варіанти відповідей

Неправильна викладка

Наявність прикрас, торкання ножа руками без рукавичок.

Розпущене волосся

Всі вище перераховані

Запитання 7

Виберіть основні причини харчового отруєння:

варіанти відповідей

1. Перехресне зараження.

2. Бактерії.

3. Погана особиста гігієна.

1. Недотримання часових-температурних режимів.

2. Погана особиста гігієна.

1. Перехресне зараження.

2. Недотримання часових-температурних режимів.

3. Погана особиста гігієна.

1. Погана особиста гігієна.

2. Недотримання термінів зберігання та реалізації.

Запитання 8

Що таке "Пібері" ( ще його називають Caracole)?

варіанти відповідей

Специфічний метод обробки кавових зерен: маленькі тваринки “люваки” (ціветта)

вибирають самі стиглі кавові зерна, жують, перетравлюють м'якоть і

екскрементують зерно, яке потім збирають та обробляють.

Метод продаж для бариста.

Спосіб обсмажки: в чан з отворами внизу засипають каву і піддають каву

обробкою високого тиску. Таким чином вибивають кофеїн але він все

одно ( якась частка кофеїну) залишається. Такі зерна візуально

світліші по кольору.

Маленький, круглий кавовий біб, що з’являється при розвитку в середині

кавового фрукта не з двох, а одного зерна.

Запитання 9

Який помел кави використовують для фільтр кави?

варіанти відповідей

Грубий

Пилоподібний

Дрібний

Середній

Запитання 10

Про що свідчать тигрові виварення на кремах в каві?

варіанти відповідей

Поганий показник; утворює вода, неправильно

сформована таблетка, мала кількість кави в холдері, не правильно

підібраний помел

Поганий показник; переекстракція ( термін після 27 секунд) в наслідок завеликої кількості кави запакованої в холдер, не правильно підібраний помел (надто дрібний)

Хороший показник; ідеальні

крема, ознака правильної сили темперування, рівного рівня

таблетки, правильно підібраної кількості кави та помолу.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест