1. Вкажіть прикрашальні напівфабрикати:
2. Укажіть, яке тісто готують із застосуванням розпушувачів:
3. Вкажіть вироби із дріжджового тіста, при формуванні яких краї лемішки защипують над фаршем у вигляді складок, а середину залишають відкритою:
4. Вкажіть вироби із дріжджового тіста, які смажать у фритюрі:
5. Вкажіть розпушувачі пісочного тіста?
6. Вкажіть асортимент виробів із пісочного тіста?
7. Яке тісто характеризується великим вмістом прянощів, цукру, меду, патоки та розпушувачів?
8. Вкажіть набір сировини для приготування масляного бісквіта:
9. З яких основних стадій складається технологічний процес приготування тістечок?
10. Вкажіть набір сировини для приготування масляного крему «Шарлот»
11. При якому способу прянічні вироби довгий час залишаються свіжими і ароматними?
12. Чи правильне таке твердження: вафельне тісто довго не зберігають, оскільки піна, яка утворилася під час збивання неміцна. Тісто готують невеликими порціями.
13. В якій воді замочують желатин?
14. Головною сировиною приготування вершкового крему є:
15. Скільки часу достигає помада?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома