Поетапна атестація з професії "Кухар" кваліфікація 3 розряд

Додано: 11 червня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 155 разів
10 запитань
Запитання 1

Вкажіть, чи правильним є твердження: страва - це поєднання продуктів харчування, які доведені до кулінарної готовності, порціоновані, оформлені і готові до споживання

варіанти відповідей

так

ні

частково

страва-це набір продуктів

Запитання 2

Вкажіть до якої групи овочів належить батат

варіанти відповідей

коренеплоди

бульбоплоди

томатні

Запитання 3

Скіьки відсотків жиру має жирна риба?

варіанти відповідей

5-15%

2-5%

15-20%

Запитання 4

Філе риби розморожують у

варіанти відповідей

воді

на повітрі

у розчині солі

Запитання 5

До основних способів теплової обробки відносять:

варіанти відповідей

віріння і смаження

смаження і запікання

тушкування і варіння

Запитання 6

Яку з вказаних круп ошпарюють окропом?

варіанти відповідей

перлову

вівсяну

пшоняну

Запитання 7

До якої групи за способом приготування відносять борщ?

варіанти відповідей

прозорі

заправні

різні

Запитання 8

Назвіть найціннішу частину яйця

варіанти відповідей

жовток

білок

шкарлупа

Запитання 9

Гарнір - це

варіанти відповідей

основна страва

додатковий складник до основної страви з риби, м'яса, птиці і дичини

Запитання 10

Скільки часу витримують прісне тісто для набухання клейковини?

варіанти відповідей

10-15 хв

20-30 хв

30-40 хв

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест