Кухар 4 розряду.
Риба ціниться вмістом.?
В якому цеху здійснюють обробку риби?
Жири в м,ясі рибі перебувають у....
Вкажіть які речовини формують смак, запах і колір?
Живу рибу зберігають протягом.?
Філе риби розморожують.?
Цілою використовують дрібну риби масою.?
В пряному відварі варять.?
Кількість відходів при розбиранні риби на кругляки становить..?
Для пластування використовують рибу масою.?
Для припускання рибу нарізують під кутом.?
Для варіння риби порційними шматками не використовують..?
Як складають підготовлену рибу в казани для варіння.?
Рибу для припускання кладуть у казан шарами.?
На підприємства громадського харчування риба надходить.?
Лускату рибу розбирають на філе.?
Пластування - це..?
Чисте філе риби: це.?
Мета панірування?
Розморожують рибу.?
Підготовлені рибні напівфабрикати перед смаженням основним способом обкачують у..?
Який хліб використовують для приготування котлетної маси?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома