За способом приготування супи класифікують
За температурою подачі супи поділяють
Супи подають
Тарілки, супові миски, бульйонні чашки для перших перед подачею
До прозорих супів подають на пиріжковій тарілці
До бульйону подають у салатнику на закусочній тарілці з паперовою серветкою
Супи-пюре відпускають у
Якщо суп їдять із глибокої тарілки ,яку і де кладуть ложку
Як подають "Бульйон м'ясний прозорий з яйцем звареним «в мішечок» і грінками"
Вкажіть, як подають "Борщ український"
При подаванні страв у багатопорційному посуді стіл сервірують
При подаванні других страв дотримуються такої послідовності:
Другі страви подають
Страва "Печеня по-домашньому" подається
Салати, мариновані фрукти, овочі до других страв подають
Соус подають
Риба, відварена з гарніром подається на такому посуді
В якому посуді подається "Птиця, дичина, кролик відварені"
Як подають "Бефстроганов"
Як подають "Котлети по-київськи"
Овочі в молочному соусі подаються на
Як подають "Омлет"
Температура других страв у їдальнях і закусочних, кафе із самообслуговуванням
Перед подачею другої страви офіціант
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома