Холодні страви і закуски можуть бути основною стравою
якщо страва подається із закускою з гарніром
При подачі холодних страв і закусок можуть використовуватися
Салатники, ікорниці, соусники перед подачею на стіл ставлять
При подачі холодних страв і закусок стіл сервірують
Холодні страви та закуски подають у наступній послідовності:
Холодні страви і закуски подають при температурі
Який посуд використовують для подачі "Риба солена (сьомга, лосось), риба холодного копчення, балик"
Який посуд використовують для подачі "Мариновані овочі та гриби"
Який посуд використовують для подачі "Фарширований рулет"
Як подають масло вершкове
Відварену та смажену птицю, асорті з дичини подають
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома