Сукупність певних правил поведінки за столом під час вживання їжі називають
Підготовка й оформлення столу для споживання їжі, тобто правильне розміщення в певному порядку всіх необхідних для цієї мети предметів, називають
Перелік страв, напоїв, які подають на сніданок, обід чи вечерю - це
Столові прибори поділяються на:
Правильна послідовність сервірування столу:
Яку серветку кладуть на коліна під час вживання їжі?
Як вчинити, якщо ви випадково впустили на підлогу виделку, ніж чи ложку?
Столовий посуд індивідуального призначення - це
Який предмет не використовують під час сервірування столу?
Ранер, наперон, сет, мулетон - це
Чи можна, за правилами етикету, вживати хліб руками?
На якій відстані від краю столу розміщують посуд?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома