Наукова дисципліна, яка системно вивчає товари на всіх етапах життєвого циклу, методи пізнання їх споживної вартості (цінності), закономірності формування асортименту та вимог виробництва, обігу та споживання.
Продукція промислового чи сільськогосподарського виробництва, яка надходить у сферу обігу з метою продажу споживачам, а також для створювання товарних запасів.
Предметом товарознавства є
Корисність товару, яка визначається сукупністю споживних властивостей кількості встановлених умов споживання або експлуатації.
Вкажіть споживні властивості харчових продуктів.
Система розподілення предметів і явищ за групами і класами, розрядами, по загальним характерним ознакам.
Цінність, яка визначається зовнішнім виглядом, консистенцією, смаком, запахом, ароматом і ступенем свіжості.
Кількість енергії, що виділяється після біологічного окислення речовин продукту і виражається в ккал або кДж - це
Цінність, яка визначається вмістом незамінних амінокислот і незамінних поліненасичених жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин, деяких барвних та інших біологічно активних речовин.
Як називаються продукти харчування, в яких відсутні шкідливі речовини?
Що таке товарний сорт?
Набір видів або різновидів товарів, об'єднаних за якоюсь ознакою це -
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома