Вкажіть розпушувачі пісочного тіста?
Яке борошно використовують для приготування пісочного тіста?
Вкажіть правильний варіант набору сировини для приготування пісочного тіста?
При якій температурі пісочного тіста формують із нього вироби?
Яке борошно використовують для приготування здобного прісного тіста?
Яке тісто готують із такого набору сировини: борошно, цукор, масло або маргарин, яйця, вода або сметана, сода?
Вкажіть асортимент виробів із пісочного тіста?
Вкажіть причину виникнення таких дефектів у процесі приготування пісочного тіста: тісто непластичне, при розкачуванні кришиться, а під час випікання з нього витікає жир:
Яке тісто характеризується великим вмістом прянощів, цукру, меду, патоки та розпушувачів?
З якого тіста готують коврижку медову із начинкою?
Вкажіть сировину, яку використовують для приготування пряникового тіста:
При якій температурі та протягом якого часу випікають пряники?
При випіканні вироби з пряничного тіста «осіли»? Вкажіть причину:
Вкажіть набір сировини для приготування основного бісквіта:
Вкажіть набір сировини для приготування масляного бісквіта:
Який розпушувач додається до рецептури масляного бісквіта?
До якого часу збивають яєчно-цукрову суміш для бісквіта?
При якій температурі випікають вироби із бісквітного тіста?
Скільки часу випікають основний бісквіт?
Вкажіть причини виникнення таких дефектів при приготуванні виробів із бісквітного тіста: бісквітний н/ф приготовлено з грудочками із борошна:
Для приготування листкового тіста використовують борошно:
Поліпшують смак листкових виробів та сприяють кращому розтягненню клейковини:
Оберіть набір інгрідієнтів для приготування заварного тіста:
З якого тіста готують еклери?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома