Приготування бісквітних рулетів

Додано: 26 січня
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Який основний набір сировини використовують для приготування бісквітного тіста?

варіанти відповідей

борошно, цукор, крохмаль, яйця


борошно, цукор, масло вершкове, яйця

борошно, яйця, цукор, маргарин, крохмаль

Запитання 2

Яка температура яєць і меланжу перед збиванням є оптимальною?

варіанти відповідей

20-25°C


30-35°C

40-45°C

Запитання 3

Який спосіб збивання яєць і цукру використовують для приготування бісквітного тіста?

варіанти відповідей

Збивання до однорідної маси

Збивання до появи піни


Збивання до стійкої піни

Запитання 4

Який спосіб просіювання борошна використовують для приготування бісквітного тіста?

варіанти відповідей

Просіювання через сито з великими отворами

Просіювання через сито з дрібними отворами

Просіювання без сита


Запитання 5

Яка температура випікання бісквітного тіста?

варіанти відповідей

180-200°C

200-220°C

220-240°C


Запитання 6

Який спосіб формування бісквітного рулету використовують?

варіанти відповідей

Розгортають квадратом, змащують кремом і загортають у рулет


Розгортають кільцем, змащують кремом і загортають у рулет

Розгортають прямокутником, змащують кремом і загортають у рулет

Запитання 7

Який спосіб декорування бісквітних рулетів використовують?

варіанти відповідей

Посипають цукровою пудрою

Прикрашають шоколадною глазур'ю


Прикрашають кремом і фруктами

Запитання 8

Який бісквітний рулет є найпопулярнішим?

варіанти відповідей

Рулет з фруктовим кремом

Рулет з шоколадним кремом


Рулет з масляним кремом

Запитання 9

Який бісквітний рулет має найбагатший смак?

варіанти відповідей

Рулет з масляним кремом

Рулет з фруктовим кремом

Рулет з шоколадним кремом


Запитання 10

Який бісквітний рулет має найлегший смак?

варіанти відповідей

Рулет з масляним кремом

Рулет з фруктовим кремом

Рулет з шоколадним кремом


Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест