Приготування бульйонів

Додано: 11 жовтня
Предмет: Технології, 11 клас
12 запитань
Запитання 1

ЩО ТАКЕ БУЛЬЙОН?

варіанти відповідей

відвар з мяса,кісток, птиці, риби, грибів

відвар з овочів

відвар з фруктів

Запитання 2

Яке співвідношення продуктів в концентрованому бульйоні?

варіанти відповідей

на 1 кг продукту 4-5 л.води

на 1 кг продукту 6-7 л.води

на 1 кг продукту 1,25 л.води

Запитання 3

За який зас до завершення варіння бульйону закладають пряні овочі?

варіанти відповідей

30-40 хвилин

10-20 хвилин

20-30 хвилин

Запитання 4

Скількома способами варять мясо-кістковий бульйон?

варіанти відповідей

одним

двома

трьома

Запитання 5

Який час варіння бульйону з птиці?

варіанти відповідей

40-50 хвилин

40 хвилин-2 години

1-2 години

Запитання 6

З якої риби краще готувати бульйон?

варіанти відповідей

окуневих

карпових

лососевих

Запитання 7

Грибний бульйон готують з грибів

варіанти відповідей

сушених

свіжих

сушених та свіжих

Запитання 8

Кістковий бульйон мутніє від.....

варіанти відповідей

додавання овочів

спинного мозку та бурхливого кипіння

від того, що зберігається гарячим

Запитання 9

Яка температура подачі гарячих страв?

варіанти відповідей

75

90

50

Запитання 10

Яка температура подавання холодних страв?

варіанти відповідей

20

14

10

Запитання 11

Який час варіння грибного бульйону?

варіанти відповідей

1,5-2 години

2-3 години

3-4 години

Запитання 12

Яке співвідношення води та грибів при варінні грибного бульйону?

варіанти відповідей

1 кг грибів 7 л води

1 кг грибів 5 л води

1 кг грибів 10 л води

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест