Приготування бульйонів,пасеровок,супів

Додано: 25 грудня
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Класифікація перших страв

варіанти відповідей

За характером рідкої основи,способом приготування

За характером рідкої основи,способом приготування,температурою подавання

Без рідкої основи,температурою подавання,способом приготування

Запитання 2

За температурою подавання перші страви поділяють

варіанти відповідей

Гарячі і холодні

Гарячі,холодні,охолоджені

Гарячі і охолоджені

Запитання 3

Температура подачі гарячих перших страв

варіанти відповідей

Не нижче 100 градусів

Не нижче 75 градусів

Не нижче 36 градусів

Запитання 4

В якому цеху готують холодні перші страви

варіанти відповідей

В гарячому

В овочевому

В холодному

Запитання 5

Скільки способів приготування бульйонів

варіанти відповідей

Три способи

Два способи

Один спосіб

Запитання 6

Бульйон готують з таких інгрідієнтів

варіанти відповідей

М'ясо,кістки,птиця,риба,гриби

М'ясо,кістки,печінка,риба,гриби

М'ясо,кістки,птиця,гриби,фрукти

Запитання 7

Що потрібно зробити ,якщо бульйон вийшов дуже жирний

варіанти відповідей

Охолодити бульйон і зняти надлишок жиру

Перекип'ятити і зняти жир

Процідити

Запитання 8

Мінестроне-це страва

варіанти відповідей

Української кухні

Італійської кухні

Французької кухні

Запитання 9

За способом приготування борошняну пасеровку поділяють на

варіанти відповідей

Суху,рідку,жирову

Суху і жирову

Суху,жирову,запечену

Запитання 10

За кольором борошняну пасеровку поділяють на

варіанти відповідей

Білу,червону,коричневу

Червону і білу

Червону,білу,прозору

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест