Для отримання концентрованого бульйону на 1 кг. продукту беруть води:
Для варіння нормального бульйону беруть:
Вкажіть температуру подачі супів:
Пасерованими овочами супи заправляють:
За способом приготування бульйони відносяться у групу супів:
Пасеровкою з борошна заправляють перші страви
Температура подачі холодних супів
Молочні супи заправляють:
Яку крупу при приготуванні молочних супів варять до напівготовності?
Холодні супи це-
Для ароматизації солодких супів
Яку рідку основу використовують для приготування соусів?
Заправку для салату готують з такої сировини:
Що вважають основою супів-пюре
Які супи-пюре називають кремами
Що використовують при подачі супів -пюре
Що таке пасерування?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома